tirsdag 17. februar 2009

Møtelokaler


Mange er på jakt etter kurs og konferanselokaler, og vi kan tilby flere ulike! Noen ganger passer det best å ha det i tradisjonelle omgivelser, for eksempel på ett hotell.

Andre ganger er det mer interessant å finne det spesielle, sære eller unike! Opplev Østfold kan tilby både konferanserom på hotell, og de spesielle!

Når det gjelder de spesielle har jeg lyst til å komme med 3 helt ulike alternativer!


1. Bua på Sørbrøden Gård

Bua er ett gammelt stabbur som er holdt godt vedlike og brukes i dag som lokale for møter og festlige lag. Her har vi plass til ca 30 personer, og vi serverer gjerne lunsjbuffet, spekemat eller tradisjonelt koldtbord.






2. Fredrikstad Stadion

De aller fleste forbinder Fredrikstad Stadion med hjemmekamper, men her kan vi også tilby møtelokaler! Det finnes rom for mindre grupper på 8-10 personer og større konferanserom for 50-100 deltagere. Utstyret er nytt og moderne, og her ligger det til rette for de gode opplevelsene! Kanskje ønsker dere også ett inspirasjonsmøte med en av spillerne?




3. Kommandantboligen

Det finnes flere forskjellige møterom på Fredriksten Festning, og en av de virkelig flotte perlene er Kommandantboligen! Her har vi for eksempel en konferansepakke med møtelokaler i Kommandantboligen, guidet vandring i Fredriksten Festning og lunsj på Curtisen.



Ta kontakt så skal vi felles finne frem til de beste alternativene for deres konferanse!

Ingen kommentarer: