lørdag 7. februar 2009

Opera og Allsang

Har fått noen forespørsler angående sommerens store arrangementer på Fredriksten Festning; Turandot 11-13 juni og Allsang på Grensen hver onsdag fra 24 juni til 5 august.

Opplev Østfold kan tilby opplevelsespakker til begge arrangementene, og det er opp til dere hva dere ønsker å gjøre! Legger ut to eksempler her - ta kontakt så kan vi sammen skape ett minnerikt arrangement for dere!









Turandot 11-13 juni
Dere ankommer Fredriksten Festning på kvelden, og blir med på en spennende kveldsvandring med Karl XII innenfor murene. Vandringen avsluttes i Fredrik 3s hall, hvor dere får servert deilig operatapas med tilhørende drikke! Forestillingen starter 22.30 – gled dere til en spektakulær opplevelse med festningens historie som kulisser!











Allsang på Grensen 24 juni-5 august
Dere ankommer Fredriksten Festning ca kl 14.00, og vi inviterer dere med på guidet rundtur i festningsområdet. Vi legger også inn rikelig med tid til å kikke seg rundt på egenhånd, og ta en tur innom souvernirbutikken!
Ett besøk på Fredriksten Festning innebærer selvfølgelig også servering i historiske omgivelser; Curtisen tilbyr en deilig 2-retters middag i Kommandantboligen.
Innspillingen til ”Allsang på Grensen” begynner ca kl 18.30 – husk campingstol, sangglede og godt humør – og nyt kvelden!



Ta kontakt på info@opplevostfold.no eller 90 07 38 73!

Ingen kommentarer: