søndag 11. oktober 2009

Marked – det glade kaos!

I helga var det høstens tradisjonelle marked på Ed i Sverige, og det er virkelig det glade kaos!

Markedet på Ed har for meg alltid vært en tradisjon, der vi stabber i kø i 2-3 timer og alle allikevel er strålende fornøyde. Kort fortalt er det vanvittig mange boder, noen av dem med interessante ting, selgere som roper om kapp med hverandre, slitsomme luringer som skal selge dem lommebok eller veske, en og annen matbod med forferderlig lang kø og innimellom finner du søte damer som selger lodd fra lodd-vogna. En fantastisk blanding av spennende, uinteressante, morsomme og nyttige ting.

Jeg liker markeder, både fordi det er koselig kaos og fordi man kan finne ting der man ellers ikke ville kjøpt. Så i går endte jeg for eksempel opp med hodebunnsmassasjeting, ”trollmors marmelad”, bjørkesaft, villsvinpølse og soppkurv!

Ett par ganger i året arrangerer vi også markedsdager i Halden sentrum – Haldendagen og Høstmarkedet er de to store. Her har vi mange flotte og interessante utstillere – og vi ønsker oss flere!

Det kan være loppemarked, bokmarked, salg av regionale matprodukter, håndverk, basar, suppestasjon eller tupperwaredemo – you name it!

Vi ønsker oss utstillere i juletiden, som kan skape god stemning i byen med lukt, lyd og smak!
Ta kontakt, så booker vi dere inn på en bra plass i sentrum!


Ingen kommentarer: