mandag 1. desember 2008

Aktivitetsløype, fyrverkeri og julemarked!


Dette har vært en helg med mange spesielle, morsomme og lærerrike opplevelser!
I uka som gikk har jeg hatt mange forskjellige grupper på kurs og seminarer, og fredag avsluttet en av dem samlingen sin med tur i Fredriksten Festning, og middag på Curtisen!
(www.curtisen.no)

Lørdag arrangerte jeg julebord for 70 personer, med lunsj på Kaserna, aktivitetsløype i Festningsområdet også avsluttet de kvelden med 1700-tallsaften på Kongshallene!

Aktivitetsløypa tilpasser jeg gruppas ønsker og behov, og den gjengen her fikk for eksempel prøve seg i gummistøvelkasting, ølbrikkequiz, melkespannkasting, edderkoppnett og skigåing! Innsatsen var fantastisk, og latteren satt løst!

Det var også julegateåpning i Halden på lørdag som jeg hadde ansvar for i oppdrag fra Mitt Halden. Her var det både gode tilbud i butikkene, ulike boder i gågata, fyrverkeri og tenning av juletrær og julegate!


Søndag var det julemarked i Fredriksten Festning! Mange flotte utstillere med treleker, luer, skjerf, pyntedingser også videre – men det koseligste på ett julemarked er jo lukt og lyd! Julemusikk og hjemmebakte brød! Eller suppa fra Curtisen og solskinnsbollene til Grete!
Julemarkedet på Festningen har stort potensiale til å gi mange gode opplevelser, håper det blir enda mer lukt, smak og lyd neste år!

Ingen kommentarer: