torsdag 11. desember 2008

Flott med ny E6!


Jeg skulle ønske det var flere som så mulighetene med nye E6! Og da snakker jeg ikke om muligheten til å kjøre raskest forbi Østfold for å komme seg til Svinesund, slik som riksavisene har skrevet om..

Med nye E6 er Østfold enda mer tilgjenglig, enten man kommer fra Oslokanten eller fra Sverige. Langs veien har man mulighet til å ta små avstikkere, enten man trenger en halvtimes pause fra bilkjøringa, vil spise lunsj eller utforske en av byene!
Hvis du for eksempel kommer fra Oslokanten, kan du ta en avkjøring innom Moss. Ta en tur til Galleri F15, og gå en tur i området – avslappende og deilig!

Eller hvis du fortsetter på E6 så kan du ta en tur innom Fredrikstad. Opplev markedsstemningen i Gamlebyen når det er frimarked, spis en deilig lunsj på ”Vollæne” og nyt livet!

Hvis du har kjørt inn i Østfold fra Oslokanten og fortsatt ikke stoppet, så anbefaler jeg å ta turen innom Halden! Gå en tur i byen, senk skuldrene og ta en kaffe hos Erlandsen! Eller ta turen innom Fredriksten Festning og nyt en deilig middag!

Poenget mitt er at mulighetene er mange – man trenger ikke å gi gass gjennom Østfold for å komme først til Svinesund! Stopp underveis og unn deg selv noen opplevelser!

Fikk også ett bra oppslag i Halden Dagblad i går:

http://www.haldendagblad.no/lokale_nyheter/article3983796.ece

Ingen kommentarer: